Wiktionary:Anmodning om administratorstatus: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 59:
:'''For'''. Ett projekt av denna störrelsen kan icke få för många administratörer, och Sarrus är tämligen skickad att vara administratör. [[Bruger:Diupwijk|Diupwijk]] 14. jan 2012, 21:47 (UTC)
:Der er meget lidt hærværk her på den danske wiktionary så ikke noget specielt godt argument for flere administratorer men du har et imponerende CV :-) [[Bruger:Kinamand|Kinamand]] 15. jan 2012, 11:09 (UTC)
::Det var kanske övermodigt av mig att rösta här på da (fastän jag har gjort några redigeringar), men jag menar att det inte spelar så stor roll att det finns lite vandalism att taga hand om. Vad som är viktigare är att det finns flera brukare som ''skulle kunna'' gripa in om så krävs. Det är dessutom en trevlig utgångspunkt att aktiva och intresserade brukare lätt skall kunna få tillgång till de extra verktygen. Visst skulle man kunna ha önskat att Sarrus hade några fler redigeringar här, men med tanke på att Sarrus är känd från Wikipedia ser jag det som ett mindre problem. [[Bruger:Diupwijk|Diupwijk]] 20. jan 2012, 20:13 (UTC)