Wiktionary:Anmodning om administratorstatus: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Sarrus (diskussion | bidrag)
→‎Sarrus: Administratorstatus tildelt
Linje 61:
::Det var kanske övermodigt av mig att rösta här på da (fastän jag har gjort några redigeringar), men jag menar att det inte spelar så stor roll att det finns lite vandalism att taga hand om. Vad som är viktigare är att det finns flera brukare som ''skulle kunna'' gripa in om så krävs. Det är dessutom en trevlig utgångspunkt att aktiva och intresserade brukare lätt skall kunna få tillgång till de extra verktygen. Visst skulle man kunna ha önskat att Sarrus hade några fler redigeringar här, men med tanke på att Sarrus är känd från Wikipedia ser jag det som ett mindre problem. [[Bruger:Diupwijk|Diupwijk]] 20. jan 2012, 20:13 (UTC)
:::Du har ret i at aktive og interesserede bruger sikkert vil synes at det er rart at have adgang til de ekstra værktøjer. Jeg ser blot ikke behovet som særligt stort men kan selvfølgelig ikke udelukke at nogle lige pludseligt finder på at lave et større hærværksangreb på den danske wiktionary. Så måske udemærket med en mere der har adgang til "viskelæderet" :-) [[Bruger:Kinamand|Kinamand]] 21. jan 2012, 21:51 (UTC)
::::Jeg fik [http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests/Permissions&oldid=3412793#Sarrus.40da.wiktionary tildelt administratorrettigheder] i går aftes. <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 11. feb 2012, 11:13 (UTC)