Content deleted Content added
Sarrus (diskussion | bidrag)
No edit summary
 
Linje 9:
::Jeg fjerner et/en da jeg og flere andre, synes at det ikke lyder så godt med en/et foran et andet ord. Desuden bliver der aldrig skrevet en sætning/forklaring af et ord med en/et foran i en ordbog.Jeg har desværre ikke lagt mærke til, at jeg har kunnet "ødelægge" linket ved at ændre forbogstavet. Det skal jeg nok være opmærksom på næste gang, når jeg redigerer et ord. Jeg har et lille spørgsmål. Jeg overvejer stærkt at oprette en brugerkonto, herinde på wiktionary. Jeg vil bare spørge om hvis en administrator kunne flytte alle de sider jeg har lavet på min IP-Adresse, over på en brugerkonto som jeg vil lave? Mvh. --[[‎Speciel:Bidrag/90.184.241.219]] d. 2. jul 2013, 15:58 (UTC)
:::Man kan ikke ændre på, hvem der har foretaget en given redigering. Dem må du efterlade under ip-adressen. Hvilke rettigheder administratorer og andre har, kan du se på [[Speciel:Grupperettighedsliste]]. Angående en/et bliver de da altid brugt foran et andet ord. Man bruger dem da aldrig alene eller bagefter. Jeg ser ingen grund til, at der ikke skal stå en/et. Det er da en naturlig del af sætningen. Du får således nok at lave, hvis du vil fjerne det fra alle de opslag, jeg opretter:-). <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 2. jul 2013, 17:30 (UTC)
:::: Afsluttende bemærkning: det skal siges at jeg ikke kun retter en/et fejl, men også opretter mange andre artikler herinde. Hvis jeg finder fejl i nogle artikler, retter jeg dem, ellers laver jeg mine egne. Desuden orker jeg ikke at rette alle dine, fordi der er for mange, det er derfor at jeg kun tager 5 ad gangen.. :)